tirsdag 5. april 2011

bare en drøm?

Skulle ønske jeg snart våknet og det hele bare var en drøm.
Fikk en telefon fra broren til Yngvar som var nokså fortvilet fordi han ikke fikk tak i Yngvar.Fikk fortalt at faren hadde blitt enda dårligere.(kom på sykehuset på søndag.Lungebetennelse + kols)Nå hadde det gått utrover hjertet.
.

Fikk tak i han til slutt via en han jobber med så sa heiv han seg i bilen og kom hjem og dusjet.Lite visste vi hva som ventet oss.
Æ visste ikke at når di kom på intensiven så betydde det at di lå i respirator??Visste at han ble overvåket.Men ikke at han var så dårligTror ingen av oss var forberedte på dette.Var ett fælt syn og se svigerfar med alle ledningene og pustegreier her og der.Liksom sånn en ser på film.

Svigermor ville ikke sove hjemme nå som en ikke vet hvordan dette vil gå.Bor en time i fra sykehuset og sa at ho var hjertelig velkommen til og sove hos oss.Tror ho vurderer hotell.Reiste hjem til di og fikk henta bikkja.Sa at den skulle hun slippe og tenke på.Hadde med meg stine.Turen hadde blitt lang vis ikke.Hjelper og snakke om noe annet også.

Fikk en telefon fra Yngvar nå at ingenting var forandret.Kom hjem seinere.Tenker di blir der så lenge di får lov.Legene forteller nesten ingenting.Spør vi så får vi beskjed om at di ikke tør å si noe.Må ta tida til hjelp.
Yngvar har sagt i fra på jobb at han ikke kommer mere denne uka.

Har time hos fysioen i morra.Må se hva det blir til.Om jeg reisser på sykehuset eller er barnevakt for noen av niesene og nevøene til Yngvar.

Så nå håper vi bare at dette skal gå bra.Håper dette.Ser litt mørkt ut.Håper vi får sovet litt i natt.

Måtte bare få det ut og siden kanskje  tante Marianne har sett oss der inne?Hadde ikke tid og stoppe og prate.Vet ikke om Yngvar har gjort det til nå.Fikk i værtfall sett deg flere ganger i resepsjonen..Selv om jeg ikke tror di helt så oss..

4 kommentarer:

  1. Huff,dette var trist.Håper dette går greit.Så snill du er som hentet hunden.Lykke til med nattesøvnen.
    Klem i fra mamma.

    SvarSlett
  2. Uff, dette var jo ikke noe hyggelig lesning..Håper det går bra! Ikke glem deg selv oppe i alt dette nå da!

    Klem fra tante

    SvarSlett
  3. ja dette var trist å høre... Håper det går bra med han!!! Husker godt når Olla lå i respirator, var så fælt å se henne ligge sånn, så jeg skjønner godt at du reagerte..
    Ta nå godt vare på deg selv oppi dette.
    Du er bare ei fantastisk god og snill jente Lisemor <3<3<3

    Stoor klem fra tante

    SvarSlett
  4. uff uff å uff, dette e trist, håper d går greit...

    klem søster

    SvarSlett